Veleposlaništvo RS London /Novice /
17.03.2009  

Obisk konzularnega oddelka v Cardiffu in Belfastu

Spoštovani, 

konzularni oddelek Veleposlaništva Republike Slovenije v Londonu bo 26. marca 2009 na obisku v glavnem mestu Walesa, Cardiffu, 31. marca in 1. aprila pa v glavnem mestu Severne Irske, Belfastu.

Ob obisku bo konzularni oddelek organiziral uradne ure, ki bodo namenjene predvsem vsem Slovenkam in Slovencem, ki bi radi overili dokumente, zaprosili za nove potne listine, prijavili spremembe bivališč in vsa ostala konzularna opravila. Hkrati pa bo možno vložiti tudi prošnjo za izdajo vizuma. Vsem, ki želijo potovati v Slovenijo in potrebujejo vizum, bomo tako omogočili oddajo prošnje. Obrazec in informacije o pogojih in potrebnih dokumentih za izdajo vizuma so na voljo na naši spletni strani.

V Cardiffu bo konzularni oddelek posloval v prostorih Wales Millenium Centra (Sony Room), Bute Place, Cardiff  Bay od 10.30 do 11.30. V Belfastu pa vam bodo storitve konzularnega oddelka na voljo v torek 31. marca od 16.00 do 17.00  in  v sredo 1. aprila  od 10.00 do 11.00 v Hotelu Hilton Belfast, 4 Lanvon Place. Konzularni oddelek na veleposlaništvu RS V Londonu zato  1. aprila ne bo posloval.

Če želite uporabiti storitve, ki jih ponuja konzularni oddelek Veleposlaništva Republike Slovenije med obiskom v Cardiffu in Belfastu nam to prosim sporočite na elektronski naslov vlo(at)gov.si , ali pa nas pokličite na telefonsko številko: 07595023684.

Veleposlaništvo RS
Konzularni oddelek