Veleposlaništvo RS London /Novice /
23.10.2019  

Predstavitev slovenskega arhitekturnega biroja GAO arhitekti na veleposlaništvu v Londonu

V prostorih Veleposlaništva RS v Londonu je dne 22. oktobra 2019 potekala predstavitev biroja GAO arhitekti iz Ljubljane, mednarodno delujočega slovenskega podjetja, usmerjenega v specializirano oblikovanje privatnega, javnega ali komercialnega interierja. Biro, ki letos obeležuje 20. obletnico, deluje pod okriljem ustanoviteljice in glavne arhitektke Petre Zakrajšek ter pri svojih projektih izvaja številna mednarodna in domača sodelovanja.

Tokratna predstavitev na veleposlaništvu je bila izvedena z namenom krepitve in nadgraditve mreže naročnikov, povezav in kontaktov biroja GAO arhitekti na britanskem trgu.

Udeležence dogodka je uvodoma nagovoril veleposlanik mag. Tadej Rupel, ki je med drugim izpostavil krepitev in rast kreativnega sektorja v Sloveniji ter s tem tudi arhitekturne in oblikovalske dejavnosti, tudi mednarodno naravnane.

Sledila je predstavitev biroja s strani Petre Zakrajšek, s prikazom njihovega delovanja, zadnjih in največjih projektov ter možnosti za sodelovanje in uporabo njihovih storitev.