Veleposlaništvo RS London /Novice /
19.09.2017  

Predstavitev slovenskih podjetij na sejmu 100% Design

Na londonskem sejmišču Olympia London med 20. in 23. septembrom 2017 poteka sejem 100% Design, namenjen predstavitvi sodobnega oblikovanja, interjerjev in sorodnih vsebin, ki ga običajno obišče preko 27.000 obiskovalcev in na katerem se predstavlja preko 350 razstavljavcev.

   

Na letošnjem sejmu se ponovno, pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija, na skupnem razstavnem prostoru predstavljajo tudi slovenska podjetja (prostor št. L352). Raznolike, kvalitetne in tudi inovativne izdelke iz slovenske pohištvene industrije in notranjega oblikovanja predstavlja sedem podjetij in oblikovalcev: Atelje Mali, Donar, Gonzaga-pro, Ionex, Mizarstvo Bolčič, 3S Design ter Tapetništvo Luka Debevec.

Slovenski razstavni prostor je na dan odprtja obiskal tudi veleposlanik RS v Združenem kraljestvu mag. Tadej Rupel. Pogovor z udeleženimi razstavljavci je med drugim vključeval potencialne aktivnosti veleposlaništva na področju gospodarske diplomacije, za pomoč slovenskim podjetjem pri internacionalizaciji njihovega delovanja in pospeševanju izvoza na britanski trg. VEČ